10 Klasse I KГёbenhavn

SГёger du efter 10 Klasse I KГёbenhavn oplysninger? Du er pГҐ det rigtige sted. PГҐ zityguide.dk kan du finde alt, hvad du vil vide om 10 Klasse I KГёbenhavn.


10. klasse - Københavns Kommune

  https://www.kk.dk/artikel/10-klasse
  10. klasse i Københavns Kommune byder på et anderledes skoleår, hvor du er medbestemmende og medansvarlig. I 10. klasse forventer vi af dig, at du bruger skoleåret til at forbedre dig fagligt og arbejder med din sociale og personlige udvikling, inden du skal foretage dit valg af ungdomsuddannelse.

10. klasse i København. 10. klasse og erhvervsuddannelse TEC

  https://www.tec.dk/10-klasse/2020/
  Vi kalder denne 10. klasselinje for 20/20, fordi du får 20 ugers 10. klasseundervisning og 20 ugers undervisning på en erhvervsuddannelse. De 20 uger på en erhvervsuddannelse betyder, at du får første del af grundforløbet på erhvervsuddannelserne, så du kan starte direkte på en erhvervsuddannelse efter 10. klasse.

International 10. klasse Institut Sankt Joseph

  https://sanktjoseph.dk/international-klasse/
  Ny International 10. klasse begynder august 2020. Dag Hammarskjölds Allé 17 2100 København Ø. Tlf. Skole: 35 38 47 35. Tlf.

10. klasse i København. På erhvervsuddannelse eller ...

  https://www.tec.dk/10-klasse/
  I 10. klasse får du et år med mange gode oplevelser, nye venner, spændende fag og projekter. Du bliver en del af et levende og spændende ungemiljø på erhvervsskolen og gymnasiet. På skolen bliver du en del af fællesskab med elever fra forskellige erhvervsuddannelser og H.C. Ørsted Gymnasiet.

Vil du gå i 10. klasse i København?

  https://ungdomsskolen.kk.dk/nyheder/vil-du-gaa-i-10-klasse-i-koebenhavn
  Hvis du er interesseret i 10. klasse i København, så tjek kataloget ud hos Ungdommens Uddannelsesvejledning eller via dette link.. Her kan du og dine forældre også se, hvilke tilbud der har ledige pladser, og hvordan man søger om 10. klasse.

10. klasse - nextkbh.dk

  https://nextkbh.dk/10-klasse/
  10. klasse er mange ting. Det er et ekstra år til at beslutte, hvad du vil efter folkeskolen. Det er en fantastisk måde at forberede dig til en gymnasieuddannelse. Og det er en god mulighed til at opnå karakterer, så du kan begynde på en erhvervsuddannelse.

De ældste elever i København er garanteret fem skoletimer ...

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/de-aeldste-elever-i-kobenhavn-er-garanteret-fem-skoletimer
  Når skoleelever i 6.-10. klasse i Københavns Kommune igen kan komme i skole fra 18. maj, får de tilbudt mindst fem undervisningstimer om ugen. Det fremgår af et brev, som børne- og ungdomsforvaltningen under Københavns Kommune har sendt til forældre med børn på de ældste årgange i folkeskolen.

om 10. klasse - nextkbh.dk

  https://nextkbh.dk/10-klasse/vaerd-at-vide
  10. klasse er et seriøst skoleår, men der vil også være tid til sociale arrangementer som introtur, studietur, sportsdag og efterskoletid. De sociale arrangementer giver mulighed for at skabe god og uformel kontakt med underviserne og knytte sociale bånd blandt eleverne på tværs af 10.

10. klasse UddannelsesGuiden

  https://www.ug.dk/uddannelser/grundskoleundervisning/grundskolemv/10-klasse
  10. klasse er et ekstra skoleår, du kan tage, hvis du fx har brug for at blive bedre i nogle fag eller er usikker på, hvilken ungdomsuddannelse du vil begynde på. Du kan vælge at fortsætte på den skole, du går på, hvis den tilbyder 10. klasse, men mange kommuner har oprettet særlige 10. klassecentre.

10. klasse Børne- og Undervisningsministeriet

  https://www.uvm.dk/folkeskolen/fag-timetal-og-overgange/10-klasse
  Om 10. klasse. Folkeskolens 10. klasse er et tilbud til elever, der har opfyldt undervisningspligten. Erhvervsrettede 10. klasseformer. Her kan du læse om de erhvervsrettede 10.-klasseformer eud10 og 20/20-ordningen. Børne- og Undervisningsministeriet Frederiksholms Kanal 21 1220 København K ...

Vi hГҐber, du har fundet de 10 Klasse I KГёbenhavn oplysninger, du har brug for.

Hvis du er interesseret i andre oplysninger om København, skal du vælge den relevante side.

Relateret KГёbenhavns Info