SГёknad KГёbenhavn Universitet

SГёger du efter SГёknad KГёbenhavn Universitet oplysninger? Du er pГҐ det rigtige sted. PГҐ zityguide.dk kan du finde alt, hvad du vil vide om SГёknad KГёbenhavn Universitet.


Københavns Universitet – Københavns Universitet

  https://www.ku.dk/
  Københavns Universitet er med cirka 40.000 studerende og 9.000 medarbejdere en af Nordens største forsknings- og uddannelsesinstitutioner.

Studier på Københavns Universitet – Københavns Universitet

  https://studier.ku.dk/
  Guide til optagelse og uddannelser på Københavns Universitet. På studier.ku.dk finder du beskrivelser af alle bachelor og kandidatuddannelser på Københavns Universitet og generelle informationer om optagelse og studieliv.

Bacheloruddannelser – Københavns Universitet

  https://studier.ku.dk/bachelor/
  Københavns Universitet har over 70 bacheloruddannelser. Læs om optagelse i kvote 1 og kvote 2 og hvordan du laver en god ansøgning til universitetet.

Råd og udvalg – Københavns Universitet

  https://us.ku.dk/raad-og-udvalg/
  Råd og udvalg på uddannelsesområdet. Her finder du information de råd og udvalg, der opererer på uddannelsesområdet: Københavns Universitets Uddannelsesstrategiske Råd (KUUR)

Ny dekan på Københavns Universitets natur- og ...

  https://sciencereport.dk/kort_artikel/links/ny-dekan-paa-koebenhavns-universitets-natur-og-biovidenskabelige-fakultet/
  Med reference til rektor bliver hun ansvarlig for fakultetets udvikling og deltager i den overordnede ledelse og udvikling af Københavns Universitet. Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet Fakultetet har 4.000 ansatte (2.300 videnskabelige og 1.700 teknisk- administrative) og cirka 9.500 fuldtids-bachelor- og kandidatstuderende fordelt på ...

Kontakt – Københavns Universitet

  https://om.ku.dk/kontakt/
  Kontakt til Københavns Universitet. Du kan bruge telefonbogen til at finde direkte numre og adresser på afdelinger og medarbejdere. Hvis du skal finde vej, kan du bruge universitetets oversigtskort.. Hvis du er journalist og gerne vil i kontakt med en af universitetets pressemedarbejdere, finder du en liste under pressekontakt.. Hvis du har spørgsmål til udformningen af universitetets ...

Anden dansk uddannelse – Københavns Universitet

  https://studier.ku.dk/kandidat/informationsvidenskab-og-kulturformidling/ansoegning-og-optagelse/anden-dansk-uddannelse/
  Københavns Universitet vurderer, om du skal have merit for dine beståede uddannelsesdele. Du er desuden forpligtet til at oplyse, om du har en afsluttet kandidatuddannelse, hvis du bliver spurgt om dette. Dataudveksling – nemt at sende dokumentation.

Uni-lingo: Uniavisens ordbog til Københavns Universitet

  https://uniavisen.dk/uni-lingo-din-ordbog-til-koebenhavns-universitet/
  Absalon: Københavns Universitets it-platform til uddannelse og læring.Det er her, du kan finde dokumenter til din undervisning, få information om dit kursus og alt sådan noget. Engang var Absalon hårdt kritiseret, ja, nogle kaldte det ligefrem en stående joke, men i efterårssemestret 2016 indførte Københavns Universitet en markant mindre frustrationsskabende it-platform.

Gymnasiesidefag – Københavns Universitet

  https://aabentuniversitet.hum.ku.dk/sidefag/
  Åbent Universitet kan ikke vurdere, hvilke kurser du mangler for at opnå faglig kompetence til at undervise i gymnasieskolen. Det er Rektor eller en fagkonsulent på gymnasieskolerne, som skal vurdere hvad du mangler for at opnå faglig kompetence til at undervise.

Institut for Matematiske Fag – Københavns Universitet

  https://www.math.ku.dk/
  Netsider for Institut for Matematiske Fag, Københavns Universitet, Universitetsparken 5, 2100 København Ø

Vi hГҐber, du har fundet de SГёknad KГёbenhavn Universitet oplysninger, du har brug for.

Hvis du er interesseret i andre oplysninger om København, skal du vælge den relevante side.

Relateret KГёbenhavns Info